Tuinarchitect Tienen

Tuinarchitect regio Tienen nodig? Een tuin ontwerpen is geen simpele opdracht. Er komen heel was zaken bij kijken. Welke stijl wil je? Welke materiaal wil je gebruiken voor je oprit en terras? Welke soort afsluiting geniet je voorkeur? Wil je gras of grasmatten? Hoe is de grond? Moet er grond afgevoerd of aangevoerd worden? Wil je beplanting? Wil je bomen? …

In Tienen kan u steevast rekenen op tuinaanleg-tienen.be. Onze tuinarchitect komt bij u langs om alles op te meten en u krijgt vervolgens een gedetailleerde offerte op maat.

Tuinontwerp Tienen

Ben je akkoord met de offerte? Dan gaat onze tuinarchitect aan de slag om een tuinontwerp op maat uit te tekenen. Je krijgt eerst een voorontwerp en vervolgens een definitief tuinontwerp. De tuinarchitect bepaalt de materialen die zullen gebruikt worden en stelt je het ingekleurde tuinplan voor: hierop vind je de beplanting, de bestrating, tuinverlichting,… Vervolgens is de beurt voor de effectieve tuinaanleg.

Prijs tuinontwerp

Hoe groter de tuin, hoe hoger de prijs voor het ontwerpen van de tuin. Dat is nogal logisch. Daarnaast is het grotendeels afhankelijk van de materialen die u kiest. Contacteer ons voor meer informatie en u krijgt van ons een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte.

Vragen?